2016 YILI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ

Hastanemizde 26.10.2016 ve 27.10.2016 tarihlerinde 30.06.2012 Tarihli 6331 sayılı İş Güvenliği Kanunu ve 15.05.2013 Tarihli Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik kapsamında Reşadiye Devlet Hastanesi personellerine ve Hastanemiz Stajyer Öğrencilerine “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği” Eğitimleri Verildi.

Eğitime Tokat Devlet Hastanesi İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları Kasım ÖZMEN, Mehmet Emin DİNCEL, Turhal Devlet Hastanesi İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Hasan ÖZGÜR, Niksar Devlet Hastanesi İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Sibel AVCI, Reşadiye Devlet Hastanesi Acil Polikliniği Sorumlusu Dr Halil AĞAT ve Reşadiye Devlet Hastanesi Sivil Savunma Amiri Ertuğrul GÜMÜŞ Eğitimci olarak katıldı.

Eğitim sonunda Katılımcılara Sertifika verildi.